Mikkel Klint Thorius

Mikkel Klint Thorius er stadig ung af alder, men har alligevel ganske meget rutine. Han startede således med at optræde på stand-up scener allerede i gymnasiet, og som 20-årig nåede han helt til finalen i DM i Stand-up.

I 2017 vandt han Comedy Fight Club og var nomineret til Talentprisen samme år ved Zulu Comedy Galla. Tilmed var 2017 også året, hvor han turnerede rundt i landet med sit første onemanshow ”Hvid Skyld”.

Mikkel leverer comedy med stor autoritet for et stort spekter af aldersgrupper, og med sin charmerende udstråling er han fast inventar på særligt de københavnske standup-scener.

Han timede sit andet onemanshow "Vanvittigt" knap så heldigt, da turnéen startede i februar 2020 - blot en måneds tid før den første store corona-nedlukning. Turnéen kom dog godt i mål i løbet af 2021. I 2023 kan du opleve ham i sit 3. onemanshow: "100% Måske".

Jeg accepterer, at ComedyKalenderen må sende mig elektroniske nyhedsbreve med oversigt over shows, samt tilbud og nyheder indenfor comedy. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage.