Carsten Eskelund

Carsten Eskelund er kendt for sin ualmindeligt bløde stemme, som han bl.a. har brugt til at tryllebinde Radio 100FM’s lyttere. Men selvom man har en fløjlsblød stemme, kan man godt tage de verbale fløjlshandsker af.

Carsten Eskelund kan nemlig levere de groveste jokes i en indpakning, så de lyder som sød musik. Spændingen mellem de bløde, søde og grove giver Carsten Eskelund mulighed for at tage humoren op i uhørte højder, og det har fået publikum til at elske ham og følge ham i hobetal.

Det er blevet uhyre populært at komme først til Carsten Eskelunds forestillinger, så man kan sikre sig en plads på første række. For her bliver publikum altid inddraget i hans begavede, men også skarpe vittigheder til stor morskab for alle i salen. Nu kan du give dit publikum mulighed for at høre Carsten Eskelunds fløjlsbløde stemme fyre flabede jokes af til jeres næste arrangement.

26.04.2024

Carsten Eskelund, Simon Tang & Johnny Robertson

27.04.2024

Carsten Eskelund, Simon Tang & Johnny Robertson

Jeg accepterer, at ComedyKalenderen må sende mig elektroniske nyhedsbreve med oversigt over shows, samt tilbud og nyheder indenfor comedy. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage.