Kasper Gross

Kasper Gross er på få år blevet en af landets absolut sjoveste komikere. Udover at være teknisk dygtig komiker er han også særdeles fremragende som comedy-manuskriptforfatter, hvilket kommer til udtryk på scenen.

I sin stand-up kombinerer Gross dybsindighed med impulsive observationer, hvilket altid giver et unikt show. Med sit store komiske talent og sin lune humor er du altid sikret at være i godt selskab med Kasper Gross.

I 2017 blev han nomineret til Talentprisen ved Zulu Comedy Galla, og hans vel nok største succes hidtil kom med Minkavlerne. Serien vandt en Zulu Award for ‘Årets TV-Serie’ i 2020, hvor han var både manuskriptforfatter og hovedrolleindehaver.

Det er nemt at skraldgrine af hans ualmindeligt morsomme comedy, der griber fat om relaterbare hverdagssituationer - krydret med sine ekstremt sjove betragtninger.

06.10.2023

07.10.2023

Jeg accepterer, at ComedyKalenderen må sende mig elektroniske nyhedsbreve med oversigt over shows, samt tilbud og nyheder indenfor comedy. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage.