Simon Talbot

Stand up-komiker Simon Talbot er en af danskernes største comedy-darlings, hvor han med sin entusiasme og sprudlende energi igen og igen har leveret solid underholdning til hele Danmark, bl.a. med sine onemanshows ’Damp’ (2011), ’Talle Alene i Verden’ (2013) og ikke mindst det anmelderroste ’Mr. Copenhagen’ fra foråret 2016, hvor han optrådte for udsolgte sale over hele det danske land og som bl.a. høstede 5 stjerner i BT. Simon har senest været aktuel med sit fjerde comedyshow i rækken ’Make Denmark Great Again’, der solgte 50.000 billetter, og er inspireret af hans oplevelser fra L.A. hvor han boede i et år.

Igennem årene har vi fulgt Simon Talbot på standup-scenen og i TV2 ZULUs TV-satire, hvor han blandt andet har haft sit helt eget sketch-show ’Simon Talbots Sketch-Show’, deltaget i ’Comedy Fight Club’, ’Hvor Fanden er Herning’ og været vært på TV2’s store lørdagsshow ’Bingo Banko’.

Jeg accepterer, at ComedyKalenderen må sende mig elektroniske nyhedsbreve med oversigt over shows, samt tilbud og nyheder indenfor comedy. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage.